10% popusta na hranu I piće u restoranu Viline vode uz UNIQA Montenegro Holiday Card


UNIQA Osiguranje Crna Gora je nedavno lansirala novi proizvod UNIQA Montenegro Holiday Card – turističku karticu koja pored sigurnosti (zdravstveno osiguranje, pomoć na putu, 24h turistička asistencija) donosi turistima i veliki broj povoljnosti širom Crne Gore.

 Kao jedan od benefit partnera na projektu je i restoran Viline vode koji imaocima ove kartice omogućava 10% popusta na hranu i piće.

Dobro nam došli!

 

Više o kartici:

UNIQA Montenegro Holiday Card se može kupiti preko UNIQA websop-a: https://holidaycard.uniqa.me/ uz svega par klikova, online.

Dostupno je tri paketa sa različitim pokrićima, a bilo koji od paketa da izaberete, uz karticu vas čekaju razne povoljnosti i popusti širom Crne Gore (hoteli, restorani, rent-a-car, besplatni GB uz Telekom turistički paket i sl…).

Pored popusta, zajedničko za sve pakete je 24h dostupan kontakt centar preko kojeg možete dobiti odgovor na razna pitanja, organizovati vam rent-a-car, informisati vas o avio kartama, vremenu letova, brojevima I random vremenu konzulata i/ili ostalih javnih institucija u Crnoj Gori.

Naravno, jako je bitno da imate I kvalitetnu zdravstvenu zaštitu tokom boravka u Crnoj Gori.

Zavisno od paketa, uz UNIQA Montegro Holiday Card imate pokriće do 5000eur za liječenje I hitne medicinske intervencije u najboljim zdravtsvenim ustanovama.

Iako putovanja ne treba vezati za prehlade, stomačne viruse i slično, treba o svemu misliti na vrijeme. 🙂

Misli sigurni kao kod kuće. Misli UNIQA